Ελλαδα

Κακοποίηση 29χρονης στη Θεσσαλονίκη από τον πρώην σύζυγό της- «Όπου πάω φοβάμαι»

Η απάντηση του 38χρονου μετά τις καταδίκες για ενδοοικογενειακή βία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα κρύβει το πρόσωπό της και προσπαθεί να προστατευτεί από κακοποίηση
Κακοποίηση γυναίκας - Ενδοοικογενειακή βία © Pixabay / superlux91

Κακοποίηση 29χρονης στη Θεσσαλονίκη: Οι περιγραφές της Αριάνας για το ξύλο από τον πρώην σύζυγό της και η δήλωση του ίδιου.

Φοβάται για τη ζωή της η 29χρονη Αριάνα, η γυναίκα που κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και παρότι έχει καταδικαστεί παραμένει ελεύθερος. Η νεαρή μητέρα δήλωσε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 38χρονος τη χτύπησε μπροστά στα παιδιά τους και περιέγραψε τα βασανιστήρια που είχε υποστεί. 

«Οι πράξεις του αυτές μου προκάλεσαν φόβο και τρόμο. Φοβάμαι για τη ζωή μου και επιθυμώ την ποινική του δίωξη και να σταματήσει αυτή η νοσηρή κατάσταση», δήλωσε η 29χρονη σήμερα και αποκάλυψε ότι ο 38χρονος την ξυλοκόπησε σε πάρκο και ενώ ήταν μπροστά τα δύο τους παιδιά 4 και 8 ετών. «Γύρω στις 20:30 είχα πάει μαζί με τα παιδιά μου και μια φίλη μου στο πάρκο για να παίξουν. Στις 10 το βράδυ, εμφανίστηκε στο πάρκο ο πρώην σύζυγος μου και ήρθε επιθετικά πάνω μου λέγοντάς μου: γιατί δεν σηκώνεις το κινητό μωρή π... γ... το σπίτι σου. Κι εγώ του είπα να μην ασχολείται μαζί μου και άμα θέλει να αγκαλιάσει τα παιδιά και να φύγει». 

Παρά το γεγονός που είχαν ήδη κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει, ο 38χρονος την πλησίασε και την χτύπησε: «Αφού αγκάλιασε τα παιδιά ξαναγύρισε προς εμένα λέγοντάς μου να πάρω τα παιδιά και να πάω σπίτι με άγριο ύφος. Εγώ τότε πήγα να καλέσω την αστυνομία, μου πήρε το κινητό από τα χέρια και με χτύπησε. Μου έριξε σφαλιάρα στο αριστερό μάγουλο. Μόλις πήρε η φίλη μου την αστυνομία, ο πρώην σύζυγος μου άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση». 

Οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν εκεί, 9 ημέρες αργότερα, ο 38χρονος βρέθηκε κάτω από το σπίτι της. «Ήρθε κάτω από το σπίτι μου και χτυπούσε το κουδούνι επίμονα και ήθελε να ανέβει πάνω. Τα παιδιά μας απουσίαζαν σε πάρτι φίλων τους. Κάλεσα αμέσως το 100 και στη θέα του περιπολικού απομακρύνθηκε τρέχοντας. Θεωρεί ότι δεν πρέπει να έχει φωνή. Και στους συγγενείς έλεγε γυναίκα μου είναι ό,τι θέλω την κάνω», είπε ο δικηγόρος της 29χρονης.

Η 29χρονη απευθύνει έκκληση στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να την προστατεύσουν και είπε ότι ο γιος της δύο φορές της έχει σώσει τη ζωή. «Μία μαύρη ζωή έχω περάσει. Μία μαύρη ζωή εγώ και τα παιδιά μου… Από τότε που ήταν ο γιος μου τεσσάρων μηνών άρχισε να με χτυπάει, συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια… Δεν σταματούσε και μπροστά στα παιδιά μου. Δύο φορές ο γιος μου μού έχει σώσει τη ζωή. Δύο φορές η αδερφή μου. Εγώ σήμερα ζω για τα παιδιά μου. Θυμάμαι δύο φορές με έπιασε από τον λαιμό και με σήκωσε πάνω. Ο γιος μου φώναζε να με αφήσει και με άφησε. Δύο φορές έχω πάει στο νοσοκομείο. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Φοβάμαι. Φοβάμαι να μην είμαι μία άλλη γυναίκα που θα τη σκοτώσει ο πρώην άνδρας της. Όπου πάω, πάω με φόβο». 

Κακοποίηση 29χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο δράστης

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS ο 38χρονος υποστήριξε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του λέει ψέματα. «Αν σήκωνα χέρι, δηλαδή αν πείραζα τη γυναίκα μου, κάτι θα είχε πάθει… κατάλαβες; Αυτά είναι όλα ψέματα. Αυτή τα λέει, λέει, λέει, λέει… Έχω πάει στα αυτόφωρα, στα δικαστήρια τόσες φορές. Τώρα για χτες πραγματικά σου λέω δεν ήξερα ότι είχα καταδικαστεί και χτες… Θέλω να είμαι με τα παιδιά και με την ίδια. Είναι η μάνα των παιδιών μου. Αυτή παντρεύτηκα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ