Ελλαδα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια - «Επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία»

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του προέδρου του ΣΕΗ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας © NDP

Σπύρος Μπιμπίλας: Το εξώδικο στον Αλέξη Κούγια μετά τις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια για τις «κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές» δηλώσεις του σε βάρος του προέδρου του ΣΕΗ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι του Σπύρου Μπιμπίλα, «σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής. Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις», αναφέρουν οι δικηγόροι του.

«Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει», σημειώνουν και καταλήγουν: «Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους»

Πριν από λίγες ημέρες, σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την ψευδή είδηση για τον Γιώργο Μάγκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε, κάνοντας λόγο για «ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται από σκοτεινούς κύκλους».

«Με αφορμή την άστοχη η ανάρτησή μου για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα, αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση αλλού και για την οποία δημόσια και ιδιωτικά ζήτησα συγγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο… διάφοροι βρήκαν ευκαιρία για ακόμη μία φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλουν γιατί στο πρόσωπό μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας και προσθέτει: «Δεν θα με τρομάξουν αυτά από όπου κι αν προέρχονται, ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς, δημοσιογράφος συναδέλφους και φίλους που μου συμπαραστέκονται στην άδικη ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».

Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Friday, August 19, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ