Ελλαδα

Το κλιματιστικό στην Κέρκυρα πήρε φωτιά - Τουρίστριες κινδύνεψαν να καούν ζωντανές (βίντεο)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε την ώρα που είχαν πέσει για ύπνο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κλιματιστικό στην Κέρκυρα που πήρε φωτιά, την ώρα που οι τρεις Βρετανίδες τουρίστριες βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο
Το κλιματιστικό στην Κέρκυρα που πήρε φωτιά, την ώρα που οι τρεις Βρετανίδες τουρίστριες βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο © Alycia Mc Namara/Twitter

Κλιματιστικό δωματίου στην Κέρκυρα πήρε φωτιά, την ώρα που οι τρεις τουρίστριες από τη Βρετανία κοιμόντουσαν. Οι απίστευτες εικόνες.

Νύχτα εφιάλτης στην Κέρκυρα για τρεις τουρίστριες, οι οποίοι διαπίστωσαν με τρόμο ότι το κλιματιστικό του δωματίου έπιασε φωτιά. Όλα συνέβησαν την ώρα που είχαν πέσει για ύπνο. Ξύπνησαν έντρομες με το δωμάτιο να είναι γεμάτο καπνούς και το κλιματιστικό να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Οι τρεις τουρίστριες είχαν έρθει για διακοπές στην Κέρκυρα. Την πρώτη νύχτα η μία από τις τρεις διαπίστωσε πως υπάρχει πρόβλημα με το κλιματιστικό. Το ανέφερε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια ενέργεια. Τελικά, τέσσερις ημέρες μετά το κλιματιστικό πήρε φωτιά.

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι το σύστημα ειδοποίησης για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τεθεί σε λειτουργία χειροκίνητα. Καμαριέρες μπήκαν με πυροσβεστήρες στο δωμάτιο για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά που ξεκίνησε στο κλιματιστικό του δωματίου στην Κέρκυρα, προκλήθηκαν ζημιές στα προσωπικά αντικετίμενα των τριών γυναικών, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποζημιωθεί. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 8 Αυγούστου.

«Είδα το κλιματιστικό να έχει πιάσει φωτιά» - Τι δηλώνουν οι τουρίστριες στην Κέρκυρα

Για την τρομακτική εμπειρία τους μίλησαν οι τρεις τουρίστριες στην Κέρκυρα. «Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει "Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα"» περιγράφει η 21χρονη από τη Βρετανία.

Και πρόσθεσε: «Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί στην πόρτα για να την ξεκλειδώσω, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά».

Το κλιματιστικό στην Κέρκυρα έχει λιώσει μετά την πυρκαγιά
Το κλιματιστικό στην Κέρκυρα έχει λιώσει μετά την πυρκαγιά © Alycia Mc Namara/Twitter
Η φωτιά στο κλιματιστικό στην Κέρκυρα εκδηλώθηκε την ώρα που οι τρεις τουρίστριες από τη Βρετανία είχαν πέσει για ύπνο
Η φωτιά στο κλιματιστικό στην Κέρκυρα εκδηλώθηκε την ώρα που οι τρεις τουρίστριες από τη Βρετανία είχαν πέσει για ύπνο © Alycia Mc Namara/Twitter
Η μία από τις τρεις τουρίστριες είχαν αναφέρει πως το κλιματιστικό στο δωμάτιο στην Κέρκυρα έχει πρόβλημα
Η μία από τις τρεις τουρίστριες είχαν αναφέρει πως το κλιματιστικό στο δωμάτιο στην Κέρκυρα έχει πρόβλημα © Alycia Mc Namara/Twitter

Οι τρεις τουρίστριες στην Κέρκυρα που είδαν το κλιματιστικό να έχει πιάσει φωτιά, δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ