Ελλαδα

Αρκάς για φωτιές: Το συγκινητικό του σκίτσο για τα ζώα που κινδύνεψαν από τις φλόγες

Με πρωταγωνιστή τον Θανασάκη και έναν σκύλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θανασάκης του Αρκά φροντίζει πυρόπληκτο σκυλάκι
Ο Θανασάκης του Αρκά φροντίζει πυρόπληκτο σκυλάκι © Arkas - The Original Page/Facebook

Συγκινεί ο Αρκάς με το σκίτσο του για τα ζώα συντροφιάς και τις φωτιές. Ο Θανασάκης παρηγορεί και δίνει νερό σε πυρόπληκτο σκυλάκι.

Ο Αρκάς, στο σκίτσο του στο Facebook, αναφέρεται στις πρόσφατες φωτιές στην Ελλάδα. Ο γνωστός σκιτσογράφος στέλνει το δικό του μήνυμα για τα ζώα συντροφιάς που κινδύνεψαν από τις πυρκαγιές και έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Σπίτια και αυτοκίνητα κάηκαν. Κατοικίες έγιναν παρανάλωμα του πυρός σε Ντράφι, Ανθούσα και Παλλήνη. Το πύρινο μέτωπο έφθασε μέχρι τις ανατολικές περιοχές του Γέρακα. Κάτοικοι σε απόγνωση συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές τους.

Σε αρκετές περιπτώσεις πυροσβέστες έσωσαν την τελευταία στιγμή ζώα συντροφιάς, τα οποία κινδύνευαν να καούν ζωντανά, καθώς οι πύρινες γλώσσες κατέβαιναν τις πλαγιές, έτοιμες να κάνουν στάχτη σπίτια.

Το σκίτσο του Αρκά για τα ζώα συντροφιάς και τις φωτιές

Στο σκίτσο του Αρκά που έχει δημοσιευτεί στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, εμφανίζεται ο Θανασάκης να βάζει νερό σε ένα σκυλάκι, το οποίο έχει σωθεί από τη φωτιά. Ο ήρωας του Αρκά έχει ακουμπήσει το ένα του χέρι στην πλάτη του πυρόπληκτου ζώου.

Ο γνωστός σκιτσογράφος λέει και μια διαδικτυακή «καλημέρα» σε όσους επισκέπτονται τη σελίδα του στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ