Ελλαδα

Αντισυνταγματάρχης έδωσε στις Πανελλήνιες 2022 και συγκέντρωσε 19.580 μόρια

Πώς τα κατάφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Αντισυνταγματάρχης Ισαάκ Μαδεμτσόγλου
Πανελλήνιες 2022: O Αντισυνταγματάρχης Ισαάκ Μαδεμτσόγλου © thesstoday.gr

Πανελλήνιες 2022: Αντισυνταγματάρχης συγκέντρωσε 19.580 μόρια - Το διάβασμα με την κόρη του, η απόφαση και οι σχολές στο Μηχανογραφικό

Στις Πανελλήνιες 2022 συμμετείχε αντισυνταγματάρχης στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.580 μόρια, συνδυάζοντας τις υποχρεώσεις του στο στρατόπεδο με το διάβασμα, στο οποίο είχε παρέα την κόρη του. 

Ο Αντισυνταγματάρχης Ισαάκ Μαδεμτσόγλου αποφάσισε μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στον στρατό να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.580 μόρια, μαζί με το ειδικό μάθημα της αγγλικής γλώσσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο κ. Μαδεμτσόγλου μπήκε στον στρατό το 1987 και πριν από δύο χρόνια πήρε την απόφαση να γραφτεί στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, στον τομέα Διοίκησης-Οικονομίας και να κυνηγήσει τον στόχο του, να γίνει ξανά φοιτητής. 

Ο αντισυνταγματάρχης μίλησε στο thesstoday.gr για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για το πώς του στάθηκαν οι δικοί του άνθρωποι και έδωσε μήνυμα επιμονής και προσπάθειας. «Ήταν μια επιθυμία μου και ήθελα να το πραγματοποιήσω, να δώσω πανελλήνιες. Είχα προσπαθήσει και στο παρελθόν μόνο και μόνο για να δω την εμπειρία, χωρίς να προετοιμαστώ σοβαρά. Τώρα το πήρα όμως σοβαρά. Με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές που είχα στο εσπερινό ΕΠΑΛ και τα κατάφερα».

Περιγράφοντας την καθημερινότητά του εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τις πανελλήνιες, σημείωσε πως δεν υπήρχε χρόνος για προσωπική ζωή. Δηλώνει ωστόσο χαρούμενος με το αποτέλεσμα και αισιόδοξος για το μέλλον και για το πώς θα συνδυάσει την υπηρεσία με τις σπουδές του, καθώς «τα καλύτερα έρχονται». Όπως ανέφερε: «Ήταν δύσκολο γιατί τα πρωινά μέχρι τις 15.00 ήμουν στην υπηρεσία και από τις 18.00 μέχρι τις 22.30 ήμουν στο εσπερινό ΕΠΑΛ. Η μέρα μου ήταν γεμάτη. Δεν υπήρχε χρόνος για προσωπική ζωή. Διαβάζαμε κυρίως τα σαββατοκύριακα και τις αργίες».

Ο Αντισυνταγματάρχης διάβαζε μαζί με την κόρη του για τις Πανελλήνιες 2022

Ο κ. Μαδεμτσόγλου, πατέρας δύο παιδιών, σημειώνει πως η οικογένειά του ήταν θετική όταν τους ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις πανελλήνιες, ενώ η κόρη του η οποία σπουδάζει στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, στο τρίτο έτος, τον βοηθούσε στο διάβασμα. «Η κόρη μου συγκεκριμένα αρκετές φορές κρατούσε το βιβλίο και της έλεγα το μάθημα. Με εξέταζε». Ο Αντισυνταγματάρχης δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια σχολή θα επιλέξει, ωστόσο ενδέχεται να γίνουν συμφοιτητές με την κόρη του, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να επιλέξει την ίδια σχολή με εκείνη. Ο ίδιος αναφέρει με χαμόγελο πως τότε θα μπορεί να παίρνει τις σημειώσεις της.

«Με ενδιαφέρει πολύ το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο ΠΑΜΑΚ και το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, όπου βρίσκεται και η κόρη μου γιατί βλέπω τα μαθήματα και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Είναι και μια ακόμη σχολή που μου αρέσει, η σχολή Logistics στην Κατερίνη. Θα ήθελα να πάω αλλά με προβληματίζει η απόσταση σε συνδυασμό με τα καύσιμα», καταλήγει ο Αντισυνταγματάρχης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ