- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ρόδος: Μεθυσμένοι τουρίστες ξαπλώνουν σε ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών.
Τουρίστες στη Ρόδο έχασαν τον έλεγχο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ξάπλωσαν ακόμη και σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, στην οδό Ορφανίδου.
Το θέαμα προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες του realvoice995.gr, στις οποίες διακρίνονται τουρίστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, να βρίσκονται ανάμεσα στους όγκους των σκουπιδιών, σε ημιλυπόθυμη κατάσταση λόγω κατάχρησης αλκοόλ.
Την ίδια στιγμή, κάτοικοι, καταστηματάρχες, αλλά και εργαζόμενοι στην περιοχή, καταγγέλλουν καθημερινά περιστατικά ανάμεσα στα οποία ξυλοδαρμοί και άγριες συμπλοκές μεταξύ τουριστών που εκτυλίσσονται τα βράδια υπό την επήρεια μέθης.
Όπως καταγγέλλεται, μάλιστα, έχουν συσταθεί και «συμμορίες» που φτάνουν μέχρι το σημείο να απειλούν κόσμο.
Προ πέντε ημερών, σύμφωνα με τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνθρωπος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ύστερα από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα ξένων. Τα περιστατικά βιαιότητας δεν διαδραματίζονται μόνο το βράδυ αλλά και στη διάρκεια της ημέρας. Τουρίστες φτάνουν στο σημείο να σπάνε μπουκάλια και να απειλούν ακόμη και με σουγιάδες τον κόσμο.
Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην περιοχή ζητούν ενίσχυση της αστυνόμευσης, με περιπολίες, ώστε να σταματήσουν οι άγριες συμπλοκές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.