Κοσμος

Πολ Πελόζι: Η Αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

Ο λόγος της σύλληψής του και το πρόστιμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πολ Πελόζι και η Νάνσι Πελόζι σε επίσημη, κοινή τους εμφάνιση
Ο Πολ Πελόζι και η Νάνσι Πελόζι © EPA / Ron Sachs / POOL

Πολ Πελόζι: Συνελήφθη ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι στη Νάπα της Καλιφόρνια - Οδηγούσε μεθυσμένος - Το πρόστιμο των αρχών

O 82χρονος Πολ Πελόζι συνελήφθη από τις αρχές της Καλιφόρνια το Σάββατο (28/5). Ο σύζυγος της πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, συνελήφθη με την υποψία ότι οδηγούσε μεθυσμένος στην Κομητεία Νάπα.

Ο Πολ Πελόζι κατηγορήθηκε για δύο πλημμελήματα και το σχετικό πρόστιμο ορίστηκε ενώ στα 5.000 δολάρια (4.651 ευρώ). O Πολ Πελόζι αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής. Ακόμη, δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο για τη σύλληψη, ούτε από την οικογένεια του Πολ και της Νάνσι Πελόζι, ούτε από την Αστυνομία που επιφυλάχθηκε να μιλήσει για το περιστατικό αργότερα. 

Paul Pelosi arrested for DUI

Όπως είναι γνωστό, η νομοθεσία στην Καλιφόρνια απαγορεύει στους οδηγούς να πιάνουν το τιμόνι, αν το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα τους είναι μεγαλύτερο από 0,08 γραμμάρια ανά ένα δέκατο του λίτρου αίματος.

Η Νάνσι Πελόζι βρίσκονταν στο Ρόουντ Άιλαντ την Κυριακή (29/5) προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία σε τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν. Ο εκπρόσωπός της Ντρού Χαμίλ δήλωσε: «Η πρόεδρος δεν θα σχολιάσει γι' αυτό το ιδιωτικό ζήτημα, το οποίο συνέβη ενώ η ίδια βρίσκονταν στην Ανατολική Ακτή». 

House Speaker Nancy Pelosi's Husband Arrested for DUI in Napa County

Η Νάνσι και ο Πολ Πελόζι είναι παντρεμένοι από το 1963. Σύμφωνα με τους New York Times, ο Πολ Πελόζι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επενδυτής και διευθύνει τη Financial Leasing Services, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Ο Πολ και η Νάνσι Πελόζι γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο Georgetown και μετρούν 59 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά. Το ζευγάρι διατηρεί αμπελώνα στην κοιλάδας της Νάπα. 

Με πληροφορίες από τους New York Times

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις     

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ