Ελλαδα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 84χρονης στα Πατήσια - Δύο συλλήψεις

Το χρονικό του εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης στα Πατήσια - Δύο συλλήψεις - Πέντε οι εμπλεκόμενοι.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 84χρονης που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2021, στα Πατήσια.

Συνελήφθησαν, με σχετικά εντάλματα, ένας 20χρονος Αλβανός και μια 38χρονη ομοεθνής του, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες (23χρονος, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Βρετανία και 24χρονος), καθώς και ένας 25χρονος, που είναι φυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου 2021, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στην 84χρονη κατά την είσοδο της στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία. Στη συνέχεια της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης τους, καθώς και ο ρόλος του καθενός στην ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 84χρονης στα Πατήσια

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 84χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε τον Μάρτιο 2021 στα Πατήσια Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, με σχετικά εντάλματα, 20χρονος και 38χρονη αλλοδαποί ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί (23χρονος, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στο εξωτερικό και 24χρονος) καθώς και 25χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στην Ελλάδα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου 2021, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην 84χρονη κατά την είσοδο στην οικία της με σκοπό τη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας προκάλεσαν σε αυτή ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης και ο ρόλος καθενός στην εγκληματική πράξη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ