- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 19χρονο που συνελήφθη
Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα το θύμα - Συνελήφθη 19χρονος οδηγός - Το χρονικό του δυστυχήματος.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός 18χρονου στο Χαλάνδρι. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη.
Για το τροχαίο έχει ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα ένας 19χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο μοιραίο τροχαίο. Στον νεαρό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκαναν κόντρες, καθώς είτε και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει ταχύτητα, είτε το ένα χτύπησε το άλλο.
«Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει κάτοικος της περιοχής. Όταν βγήκε στο δρόμο, αναφέρει ότι είδε ακόμα ένα αυτοκίνητο με ένα νεαρό να φωνάζει βοήθεια και κάλεσε αμέσως στην αστυνομία.
Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 19χρονο
Ποινική δίωξη κακουργηματικου βαθμού για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του 19χρονου που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι με θύμα 18χρονο φίλο του συλληφθέντα.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 19χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα. Ο κατηγορούμενος θα λάβει προθεσμία για την απολογία του.
Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Το χρονικό του δυστυχήματος
Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την τροχαία, όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.
Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.