Ελλαδα

Χαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε κι άλλο τροχαίο πριν έναν μήνα

Τι λέει ο θείος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε κι άλλο τροχαίο με τη μητέρα του πριν έναν μήνα
Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι © SKAI

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε κι άλλο ατύχημα με τη μητέρα του πριν έναν μήνα.

Δύσκολες είναι οι στιγμές για του συγγενείς και τους φίλους του 18χρονου που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε κι άλλο τροχαίο μαζί με τη μητέρα του.

Θείος του θύματος που μιλώντας στο Star ανέφερε ότι πριν ένα μήνα περίπου το παιδί είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του: «Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες».

Σημειώνται ότι το θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη.

Για το τροχαίο έχει ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα ένας 19χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο μοιραίο τροχαίο. Στον νεαρό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Νεκρός 18χρονος που έκανε κόντρες χωρίς δίπλωμα και ζώνη στο Χαλάνδρι - Συνελήφθη 19χρονος Live News

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Το χρονικό του δυστυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την τροχαία, όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ