Ελλαδα

Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 19χρονο που συνελήφθη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι - Νεκρός ένας 18χρονος - Συνελήφθη ένας 19χρονος
Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι - Νεκρός ένας 18χρονος - Συνελήφθη ένας 19χρονος © SKAI

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα το θύμα - Συνελήφθη 19χρονος οδηγός - Το χρονικό του δυστυχήματος.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός 18χρονου στο Χαλάνδρι. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη.

Για το τροχαίο έχει ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα ένας 19χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο μοιραίο τροχαίο. Στον νεαρό ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκαναν κόντρες, καθώς είτε και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει ταχύτητα, είτε το ένα χτύπησε το άλλο. 

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι με οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του | Ώρα Ελλάδος| OPEN TV

«Το άκουσα, τέτοιο μπαμ που έγινε ξεριζώθηκε το δέντρο, βγήκα έξω και είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί», λέει κάτοικος της περιοχής. Όταν βγήκε στο δρόμο, αναφέρει ότι είδε ακόμα ένα αυτοκίνητο με ένα νεαρό να φωνάζει βοήθεια και κάλεσε αμέσως στην αστυνομία.

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι
Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι © SKAI

Νεκρός 18χρονος που «καρφώθηκε» σε δέντρο
Νεκρός 18χρονος που «καρφώθηκε» σε δέντρο © SKAI

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 19χρονο

Ποινική δίωξη κακουργηματικου βαθμού για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του 19χρονου που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι με θύμα 18χρονο φίλο του συλληφθέντα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 19χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα. Ο κατηγορούμενος θα λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Το χρονικό του δυστυχήματος

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την τροχαία, όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ