- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω - Βράβευση στο ΑΠΘ
Τι άλλο δήλωσε
ΑΠΘ: Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ βραβεύει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και το αντιμετώπισε με δύναμη ψυχής βράβευσε το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.
Σε δηλώσεις της σχετικά με τη βράβευσή της, η γυναίκα που έδωσε μεγάλη μάχη και στην οποία βγήκε νικήτρια, μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, επισήμανε: «Η δύναμη σίγουρα προήλθε από τον χαρακτήρα μου. Από την ψυχή μου πιστεύω, αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένεια μου και από τους γιατρούς πάρα πολύ. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Οπότε πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλον αυτόν κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα».
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες για τη δύναμη ψυχής στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την πολιτική και τη θρησκεία. Το δεύτερο μέρος περιλάμβανε βραβεύσεις παραδειγμάτων δύναμης ψυχής, ενώ το τρίτο μέρος προέβλεπε ένα θεατρικό δρώμενο.
Η λίστα των ομιλητών περιλάμβανε τον αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη, τη συγγραφέα Κατρίνα Τσάνταλη, τον εκπαιδευτικός Ηλία Θερμίδη και την αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.