Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω - Βράβευση στο ΑΠΘ

Τι άλλο δήλωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paliospirou.jpg

ΑΠΘ: Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ βραβεύει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και το αντιμετώπισε με δύναμη ψυχής βράβευσε το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.

Σε δηλώσεις της σχετικά με τη βράβευσή της, η γυναίκα που έδωσε μεγάλη μάχη και στην οποία βγήκε νικήτρια, μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι, επισήμανε: «Η δύναμη σίγουρα προήλθε από τον χαρακτήρα μου. Από την ψυχή μου πιστεύω, αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένεια μου και από τους γιατρούς πάρα πολύ. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Οπότε πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλον αυτόν κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες για τη δύναμη ψυχής στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την πολιτική και τη θρησκεία. Το δεύτερο μέρος περιλάμβανε βραβεύσεις παραδειγμάτων δύναμης ψυχής, ενώ το τρίτο μέρος προέβλεπε ένα θεατρικό δρώμενο.

Η λίστα των ομιλητών περιλάμβανε τον αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη, τη συγγραφέα Κατρίνα Τσάνταλη, τον εκπαιδευτικός Ηλία Θερμίδη και την αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Βραβεύεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο ΑΠΘ | 16/06/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ