Ελλαδα

Κώστας Κωστόπουλος για Έλενα Αθανασοπούλου: «Δεν αποδέχομαι την προσπάθεια διασυρμού»

«Η ”μηνύτρια” επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”», δηλώνει ο Κώστας Κωστόπουλος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος
Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος © NDP

Κώστας Κωστόπουλος: Η νέα ανάρτηση μετά τη μήνυση για βιασμό από την Έλενα Αθανασοπούλου - Τι ζήτησε από τον δικηγόρο του.

Με νέα του ανάρτηση ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, κάνει γνωστό ότι ζήτησε από τον δικηγόρο του να καταθέσει αίτημα για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης, μετά τη μήνυση που έκανε σε βάρος του η ηθοποιός, Έλενα Αθανασοπούλου, καταγγέλλοντάς τον για βιασμό.

Ο κ. Κωστόπουλος κάνει λόγο για προσπάθεια διασυρμού του. «Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ», αναφέρει ο Κώστας Κωστόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

 

 

Κώστας Κωστόπουλος: Οι νέες δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Έλενα Αθανασοπούλου που μήνυσε τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο, καταγγέλοντάς τον για τον βιασμό της πριν από 11 χρόνια. Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε σήμερα σε εκπομπή του Alphα.

«Kάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το «εγώ ποια είμαι». Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι. Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα».

«Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη! Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους» συμπλήρωσε η Έλενα Αθανασοπούλου. 

"Ούτε το όνομα του δεν θέλω να λέω", Η Έλενα Αθανασοπούλου "ανοίγει" την καρδιά της

Κώστας Κωστόπουλος: Η Έλενα Αθανασοπούλου τον καταγγέλλει για βιασμό

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου καταγγέλλει σκηνοθέτη για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια, το 2010, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. 

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», δηλώνει στην ΕΡΤ η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ηθοποιός, ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στη μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να τη βίασε.

Η 33χρονη σήμερα Έλενα τονίζει πως το ελληνικό MeToo της έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία. Μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ δεν κατονόμασε τον Κώστα Κωστόπουλο. 

Νέα καταγγελία βιασμού: Ηθοποιός μήνυσε γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση | 3/5/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ