Ελλαδα

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

«Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε», λέει η Έλενα Αθανασοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου
Έλενα Αθανασοπούλου © Youtube / EΡΤ

Έλενα Αθανασοπούλου: Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από σκηνοθέτη - Πώς περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση και το πώς ένιωσε.

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου βρήκε τη δύναμη μετά τις αποκαλύψεις του metoo και καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια, το 2010, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. 

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», δηλώνει στην ΕΡΤ η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Έλενα Αθανασοπούλου: Τι είπε για τη νύχτα του καταγγελλόμενου βιασμού της από τον σκηνοθέτη

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ηθοποιός, ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στη μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να τη βίασε.

Η 33χρονη σήμερα Έλενα τονίζει πως το ελληνικό MeToo της έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία. Μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Νέα καταγγελία βιασμού: Ηθοποιός μήνυσε γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση | 3/5/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ