Ελλαδα

Εύοσμος - Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου: Ελεύθεροι πατέρας και γιος

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο εισαγγελέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύοσμος - Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου: Ελεύθεροι πατέρας και γιος
Εύοσμος - Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου: Ελεύθεροι πατέρας και γιος © Thestival

Εύοσμος: Προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο του 15χρονου Νίκου - Ελεύθερος ο 15χρονος και ο πατέρας του.

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας για τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο και ο 56χρονος πατέρας του βρέθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του 15χρονου αγοριού.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Σημειώνεται ότι την προκαταρκτική εξέταση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Εύοσμος - Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονου: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Εύοσμος: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ