Ελλαδα

Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του

Και ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του
Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του © Thestival

Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Thestival.gr Στον εισαγγελέα ο 15χρονος και ο πατέρας του

Εύοσμος: Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί του ΑΧΕΠΑ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή των 15χρονο. Όπως αναφέρουν πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο, οι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η κατάσταση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη. «Στην ουσία κυνηγούσαν ένα θαύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή μάλιστα σημειώνει, πως το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο:

«Έφερε μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν χαμένο πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο, όμως παρ’ όλα αυτά οι γιατροί έκαναν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν προκειμένου να το σώσουν».

Εύοσμος - Θάνατος 15χρονου: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το συμβάν

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Εύοσμος: Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ