Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό

Πρόκειται για 15χρονο τον οποίο πυροβόλησε ο φίλος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός 15χρονος στη Θεσσαλονίκη από πυροβολισμό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Νεκρός 15χρονος στη Θεσσαλονίκη από πυροβολισμό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Νεκρός ανήλικος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022. Πληροφορίες ότι ο δράστης ήταν ο φίλος του.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022, το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός 15χρονος. Ο ανήλικος δέχτηκε πυροβολισμό.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Δημοσίευμα στο thestival αναφέρει ότι τον 15χρονο πυροβόλησε φίλος του. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας.

Νεκρός ανήλικος στη Θεσσαλονίκη  - Τον πυροβόλησε στο κεφάλι ο φίλος του

Ο 15χρονος μαθητής έπεσε νεκρός στο σπίτι του. Δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, νωρίτερα ο φίλος του θύματος είχε προτείνει να του δείξει τα όπλα του πατέρα του. Οι δύο ανήλικοι βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες.

Στο σπίτι στον Εύοσμο όπου έπεσε νεκρός ο ανήλικος μετά από τον πυροβολισμό, έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το έργο της προανάκρισης για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Συνελήφθη ο φίλος του 15χρονου στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Όπως έγινε γνωστό, για την υπόθεση με τον θάνατο του ανηλίκου, συνελήφθησαν ο συνομήλικος φίλος του, καθώς και ο πατέρας του.

Αρχικά ο ανήλικος συλληφθείς ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το θύμα έπεσε αναίσθητος, όταν χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Στη συνέχεια, όμως, παραδέχτηκε ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διερευνώνται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ