Ελλαδα

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έκπτωση στα εισιτήρια από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα διευκολυνθούν για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις γιορτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκπαιδευτικός με μάσκα σε σχολική αίθουσα
Εκπαιδευτικός με μάσκα σε σχολική αίθουσα © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επιστροφή των εκπαιδευτικών από τα νησιά - Για ποιες εταιρείες ισχύει.

Στην παροχή έκπτωσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα νησιά, προκειμένου να διευκολυνθούν για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για το Πάσχα, ανακοίνωσαν για το σχολικό έτος 2021-2022 τα υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα), για το διάστημα από 15/04/2022 έως και 02/05/2022, η οποία θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από και προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα αρμόδια υπουργεία, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας, που επιτελούν ιδιαίτερο λειτούργημα και προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής:

  •   Aegean speed lines
  •   Fast ferries
  •   Attica Group (Super Fast Ferries-Blue Star Ferries-Hellenic Sea Ways)
  •   Sea Jets
  •   Levante Ferries
  •   Minoan Lines
  •   Ζante Ferries
  •   ANEK Lines

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες. Ο υπουργός Ναυτιλίας και η υφυπουργός Παιδείας ευχαριστούν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την αγαστή συνεργασία και την έμπρακτη ανταπόκρισή τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ