Ελλαδα

Φωτιά στις Αχαρνές - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (βίντεο)

Ανάστατοι οι κάτοικοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η φωτιά στις Αχαρνές σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Η φωτιά στις Αχαρνές σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Φωτιά τώρα στις Αχαρνές προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ενισχύθηκαν οι πυροσβέστες που επιχειρούν στην πυρκαγιά.

Φωτιά τώρα ξέσπασε στις Αχαρνές. Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά στις Αχαρνές εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά στις Αχαρνές καίει οικοπεδικό χώρο, ο οποίος έχει μέσα απορρίμματα και πλαστικά. Ειδικότερα, πρόκειται για προαύλιο χώρο κτιρίου με ανακυκλώσιμα υλικά.

Στο σημείο βρέθηκε αρχικά κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από 5 πυροσβέστες και δύο οχήματα. Στη συνέχεια οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν.

Φωτιά στις Αχαρνές - Το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά

Στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά στις Αχαρνές στην Αττική επιχείρησαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 21 πυροσβέστες. Ακολουθεί το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά:

Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε η φωτιά στις Αχαρνές, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Πυκνοί καπνοί ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση.

Φωτιά στις Αχαρνές - Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά

Στα social media ανέβηκαν οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά στις Αχαρνές. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο πυκνός μαύρος καπνός ήταν ορατός από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ