Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τηλεφώνησε σε ιατροδικαστή όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

Αντί να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατηγορούμενη για παιδοκτονία η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Κατηγορούμενη για παιδοκτονία η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 για τον θάνατο της Τζωρτζίνας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το τηλεφώνημα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ανακοίνωση ότι πέθανε η Τζωρτζίνα. Προτίμησε να τηλεφωνήσει σε ιατροδικαστή στην Πάτρα παρά στον Μάνο Δασκαλάκη.

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα. Η 33χρονη κατηγορείται για παιδοκτονία. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Όπως μετέδωσε το Open, η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα πέθανε, προτίμησε να πάρει τηλέφωνο ιατροδικαστή και όχι τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, τη στιγμή που ανακοίνωσαν στην 33χρονη μητέρα ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται πια στη ζωή, εκείνη βγήκε από το δωμάτιο του εντατικολόγου και πήγε στο γραφείο των γιατρών, οι οποίοι της ανέλυσαν τι ακριβώς συνέβη και πώς το παιδί έχασε τη ζωή του.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο γιατρός στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου συμπεριφέρθηκε με έναν τρόπο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό:

«Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα».

Και πρόσθεσε: «Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει άγνωστο αν τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε πράγματι με ιατροδικαστή.

Πάτρα: Αντί να ειδοποιήσει για τον θάνατο του παιδιού τηλεφώνησε σε ιατροδικαστή | OPEN TV

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος με τον γιατρό μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάρτε να μιλήσετε με τον ιατροδικαστή της Πάτρας, είναι στο τηλέφωνο
  • Γιατρός: Εμείς δεν έχουμε λόγο να μιλήσουμε με κανέναν. Μόνο με την αστυνομία θα μιλήσουμε, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Να το πάτε στην Πάτρα για να γίνει η νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει νέα έρευνα για το πώς πέθαναν Μαλένα και Ίριδα -τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να «χαρτογραφήσουν» την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη μέχρι να φθάσει στα χέρια της 33χρονης.

Ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης: Να ερευνηθεί πώς η «μητέρα» βρήκε την κεταμίνη | 31/3/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ