Ελλαδα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ

Τα όσα ισχυρίστηκε η μητέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ, σύμωνα με τη μητέρα της.

H Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά την σύλληψή της, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της, Ελένη, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», στο Star.

Σύμφωνα με την εκπομπή και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των νεκρών παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν, όπου κρατείται και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην ανακρίτρια.

«Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα, την είδα χτυπημένη, δεν κοιμάται και δεν τρώει». «Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές, της τράβαγαν τα μαλλιά και της έλεγαν “ομολόγησε”», είπε η μητέρα της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό για την κεταμίνη

Το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, χορήγησε στην Τζωρτζίνα σε θανατηφόρα δόση, ψάχνουν να μάθουν οι αστυνομικοί. Απαντήσεις σε αυτήν την πολύ σημαντική πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, αναζητούνται στο κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονία ήταν πολύ ενεργή στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Πισπιρίγκου, με τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ να έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους τα κινητά τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποίησε η 33χρονη.

Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία από κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, δίνοντας έμφαση και στις αναζητήσεις που έγιναν από την 33χρονη στο Ίντερνετ. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται επίσης τι έγραφε στα social media όπως και οι αγορές καλλυντικών και φαρμάκων απο καταστήματα στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Τζωρτζίνα είχε συνολικά 9 επεισόδια, με το τελευταίο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα να είναι και το μοιραίο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εκτιμούν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη σε μεγάλη ποσότητα, την οποία και χορήγησε σταδιακά στην 9χρονη κόρη της για να τη σκοτώσει.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2021 και μετά, καθώς ακολουθούν τρία σημαντικά γεγονότα:

  • Ο θάνατος της Ίριδας
  • Ο χωρισμός από τον Μάνο Δασκαλάκη και
  • Τα πρώτα προβλήματα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ