- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αρναούτογλου: Συννεφιασμένος ο καιρός και με θολούρα στην ατμόσφαιρα την Τετάρτη
H θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 19 βαθμούς Κελσίου
Σάκης Αρναούτογλου: Ασυνήθιστο πενθήμερο με αφρικανική σκόνη – Λασποβροχές και περιορισμένη ορατότητα.
Η αφρικανική σκόνη θα διατηρηθεί και το επόμενο 24ωρο, με αραιή συννεφιά αρχικά στα δυτικά η οποία βαθμιαία θα καλύψει τον ουράνιο θόλο των περισσότερων περιοχών της χώρας.
Με ηλιοφάνεια και σχετικη θολούρα στην ατμόσφαιρα θα ξεκινήσει η μέρα στην Αττική. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συννεφιές θα πυκνώσουν και θα διατηρηθούν κατά διαστήματα πυκνές και τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Περιορισμένη ορατότητα και αραιές συννεφιές προβλέπονται αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις νυχτερινές ώρες θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με σχετική θολούρα στην ατμόσφαιρα καθώς και εδώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι στα 3 με 5 μποφόρ στα ανοιχτά και η θερμοκρασία στους 7 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το δικαστήριο είχε ορίσει για σήμερα την ανακοίνωση περί της ενοχής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Παρά το περιστατικό, το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία έξι σταθμών
Τα κίνητρα της φυγής της παραμένουν ασαφή ακόμα
Οι αξεπέραστες ατάκες του που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ
Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών συντήρησης οδοστρώματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.