Ελλαδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι έδειξε ο γονιδιακός έλεγχος για κληρονομικό νόσημα

Χωρίς τέλος το θρίλερ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θάνατος τριών παιδιών την Πάτρα: Δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα, σύμφωνα με νέα έρευνα. Τι είπε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας για τα νεκρά παιδιά και τα φάρμακα.

Στην Πάτρα νέες εξελίξεις για τα τρία νεκρά παιδιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μιλώντας για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο γονιδιακός έλεγχος δεν έδειξε κάποιο κληρονομικό νόσημα.

Η πληροφορία αυτή γίνεται γνωστή, την ώρα που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πατέρας των παιδιών ήταν σε οντισιόν του X Factor δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως ειπώθηκε, περίπου 1.000 γονίδια μπήκαν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων. Μεταξύ άλλων εξετάστηκαν γονίδια, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην καρδιά. Η έρευνα έγινε σε δύο στάδια. Αρχικά μελετήθηκαν 190 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 800.

Υπενθυμίζεται ότι για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκαθάρισε ότι «η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Τι δήλωσε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας

Για την υπόθεση που αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα τοποθετήθηκε στην τηλεόραση του Mega και ο παθολόγος - κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας. Ειδικότερα, μίλησε για φάρμακα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία - νεκροτομή και οι ιστολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, έχουν ολοκληρωθεί. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Πέμπτη.

«Από τη στιγμή που κάποιος γιατρός δεν του χορήγησε κάποιο φάρμακο, το οποίο δεν θα αποσκοπούσε στον θάνατο αλλά στη θεραπεία, το να χορηγηθεί εξωγενώς από κάποιο τρίτο άτομο κάποιο φάρμακο που να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του ατόμου, μπορεί να γίνει» ξεκαθάρισε ο κ. Σπαντιδέας για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα της οικογένειας Δασκαλάκη. Και πρόσθεσε: «Αλλά και πάλι θα ήταν ανιχνεύσιμο άμεσα στις εξετάσεις που γίνονται στα τοξικολογικά εργαστήρια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις