Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα

Κατέληξε σήμερα η 41χρονη γυναίκα - Την είχε πυροβολήσει μέσα στο μαγαζί της ο πυγμάχος πρώην σύντροφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το σημείο της εκτέλεσης γυναίκας από τον πυγμάχο πρώην σύντροφό της - Στην οδό Παπάφη
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το σημείο της εκτέλεσης © EUROKINISSΙ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη είχε κάνει στον δολοφόνο της ασφαλιστικά μέτρα - Πώς έγινε η δολοφονία - Τι έγραφε στα social media ο αυτόχειρας

Νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στη Θεσσαλονίκη. Η 41χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα. Το θύμα είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη πριν από έναν χρόνο. 

Μπροστά στον πυροβολισμό που δέχθηκε η μητέρα τους φέρεται να ήταν οι δύο κόρες της 41χρονης, η μία εκ των οποίων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 20χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. 

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε

Λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης (2/3), ο πρώην σύντροφός της 41χρονης Βίκυς, εισέβαλε στο κατάστημα ιδιοκτησίας της επί της οδού Παπάφη, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ο 41χρονος δράστης ήταν πυγμάχος και δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην πρώην σύντροφό του. Όπως αποκάλυψε σήμερα (3/3) φίλη και δικηγόρος της 41χρονης Βίκυς, πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2021, είχα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια, ωστόσο μετά τον χωρισμό του ο πυγμάχος δεν σταμάτησε να ενοχλεί την Βίκυ. 

«Είχε στο μπουφάν του το όπλο, πέρασε όλους τους ανθρώπους. Φέρεται να την παρακολουθούσε. Είπαν ότι έφτασε στην κουζίνα. Έβγαλε την καραμπίνα, μπήκε η μεσαία κόρη μπροστά. Πυροβόλησε την Βίκυ εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα και μετά αποχώρησε. Δεν μπορούσε να ξεκόψει. Ζούσε με το καθεστώς του φόβου. Είχε τρία παιδιά, προσπαθούσε να τα προστατεύσει. Όταν άκουσα για τον πυροβολισμό, ήταν η πρώτη μου σκέψη ότι ήταν εκείνος. Όταν έδειχνε τη διάθεση να χωρίσουν πάντα είχε φασαρίες», είπε η δικηγόρος της 41χρονης Βίκυς. 

Μαρτυρία για τη δολοφονία

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του πυγμάχου πριν από τη δολοφονία

Σχεδόν μία ώρα πριν φτάσει επί της οδού Παπαφη 41, ο 41χρονος πυγμάχος, δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη και αυτόχειρας, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι δεν φοβάται τον θάνατο. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα το μόνο που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

anartisi.jpg

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Για τη νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: 

«Βραδινές ώρες χθες (02-03-2022) στην περιοχή της Τούμπας, 42χρονος ημεδαπός εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο κατά 41χρονης ημεδαπής και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

» Η 41χρονη μαζί με την 20χρονη κόρη της που βρισκόταν εντός του προαναφερόμενου χώρου παρελήφθησαν από σταθμό Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αργότερα η 41χρονη κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων της.

» Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

» Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης». 

Σκηνές πανικού στην Παπάφη μετά το φονικό

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ