Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Μπροστά στις κόρες της - Βίντεο με τις πρώτες εικόνες έξω από την καφετέρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του σε καφετέρια
Θεσσαλονίκη: Άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του σε καφετέρια © GRTimes

Στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του μέσα σε καφετέρια μπροστά στις κόρες της και αυτοκτόνησε. Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, το βράδυ. Άνδρας μπήκε σε καφετέρια, έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιά μια γυναίκα. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για γυναικοκτονία, ωστόσο στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η γυναίκα είναι τραυματισμένη και δεν έχει πεθάνει.

Δημοσίευμα στο thestival.gr για το αιματηρό συμβάν στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο δράστης είναι πρώην σύντροφος της γυναίκας. Αφού την πυροβόλησε και την τραυμάτισε μέσα στην καφετέρια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Το θύμα είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης. Oνομάζεται Βίκυ και είναι 39 ετών.

Σκηνές πανικού στην Παπάφη μετά το φονικό

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του μέσα σε καφετέρια - Οι πρώτες εικόνες

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το αιματηρό συμβάν στη Θεσσαλονίκη μέσα σε καφετέρια, σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία. Επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας.

Κλειστή η οδός Παπάφη, από τη συμβολή της με την Κατσιμίδη, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας και η συλλογή στοιχείων. Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Thestival.gr Την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε τη γυναίκα με κοντόκανη καραμπίνα μπροστά στις κόρες της

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης μπήκε με κοντόκανη καραμπίνα στην καφετέρια στη Θεσσαλονίκη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πυροβόλησε τη γυναίκα μπροστά στις δύο κόρες της.

Η καφετέρια βρίσκεται στην οδό Παπάφη. Ο δράστης, που αυτοκτόνησε, ήταν ηλικίας 40 - 45 ετών. Επικράτησε πανικός.

Σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του

Αυτοκτόνησε ο άνδρας που πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του σε καφετέρια
Αυτοκτόνησε ο άνδρας που πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του σε καφετέρια © GRTimes

Το έργο της προανάκρισης για το αιματηρό συμβάν στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μητέρα τριών παιδιών η γυναίκα στη Θεσσαλονίκη - Γνώστης πολεμικών τεχνών ο δράστης - Οι συχνοί καβγάδες και τα ασφαλιστικά μέτρα

​Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν μαζί στο παρελθόν. Είχαν χωρίσει, όμως, και υπήρχε ένταση μεταξύ τους, με τους καβγάδες να είναι συχνοί.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ο αυτόχειρας προκαλούσε συχνά επεισόδια στη γειτονιά όπου έμενε η άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, η γυναίκα είχε αναγκαστεί να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την πρώην σύντροφό του μπροστά τις κόρες της, πριν αυτοκτονήσει.

Μαρτυρία για τη δολοφονία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ