- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κούγιας: Οι φίλοι του Άλκη ακόμη φοβούνται τα «ανθρωποειδή»
«Να μη γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη»
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους φίλους του Άλκη οι οποίοι ακόμη φοβούνται τους δράστες ενώ ζήτησε να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη.
Αίτημα να μην γίνει η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Οι οικογένειες θέλουν να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη, γιατί είναι φοβισμένοι. Παρότι ήταν θύματα τα παιδιά, μπήκαν στα δικαστήρια σαν να ήταν δράστες. Τα ίδια και οι οικογένειές τους, όταν έχεις να κάνεις με ανθρωποειδή, γιατί περί ανθρωποειδών πρόκειται» επεσήμανε o κ. Κούγιας.
Την ίδια ώρα, ζήτησε μία δίκαιη ανάκριση και μία δίκαιη δίκη για «να προκύψει από την ανάκριση τι έχει κάνει ο καθένας ή εάν υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι».
Ως προς τη λήψη DNA από τους συλληφθέντες, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε ότι «συμπληρώνεται ένα κενό που υπήρχε, κυρίως σε σχέση με τα ευρήματα στον σύνδεσμο οπαδών, για τα οποία καταδικάστηκε μόνο ο 23χρονος, που συνελήφθη πρώτος».
«Να γίνουμε μία κοινωνία ώστε να ανακαλύπτουμε ποιες οικογένειες έχει ελλείψεις σε πατέρα, σε μητέρα, σε αντίληψη για τη ζωή ώστε όλοι να εξελίσσονται σε σωστοί άνθρωποι», σημείωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:
«Στη δικαιοσύνη υπάρχει η αρχή της ηθικής προλήψεως του εγκλήματος και στόχος της ποινής είναι να τον βελτιώσει και μόλις βγει από τη φυλακή να μην κινδυνεύει το παιδί σας να του πάρει το κεφάλι».
Τέλος, αποκάλυψε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι «ένα από τα παιδιά είναι γιος επιλέκτου πολιτικού προσώπου με μεγάλη εκτίμηση στην τοπική κοινωνία».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.