- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκρηξη στη Συγγρού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος
Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι η διαρροή αερίου
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, που είχε κλείσει για 13 ώρες λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, που είχε κλείσει για 13 ώρες λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου άνδρα, καθώς και εκτεταμένες ζημιές σε άλλα κτίρια και σπίτια.
Πηγές αναφέρουν ότι αν συνέβαινε σε μια καθημερινή ημέρα τα αποτελέσματα θα ήταν ολέθρια.
Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι η διαρροή αερίου.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., έπρεπε πρώτα να καθαρίσει ο δρόμος από τα συντρίμμια και να μην υπάρχει κίνδυνος για τις παρακείμενες επιχειρήσεις, τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, καθώς υπήρχαν ολόκληρες τζαμαρίες, που κυριολεκτικά κρέμονταν στο κενό. Φορτηγά του Δήμου Αθηναίων και ιδιωτών φόρτωναν και απομάκρυναν τα συντρίμμια από το σημείο.
Παράλληλα, η Πυροσβεστική πραγματοποίησε έρευνες, μαζί με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, για τα αίτια της έκρηξης. Για τον ίδιο σκοπό έχουν οριστεί και δύο ανεξάρτητοι πραγματογνώμονες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.