Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνήθηκε να μιλήσει σε δημοσιογράφο

Δεν απάντησε τίποτα στις ερωτήσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους
O Στάθης Παναγιωτόπουλος έξω από το σπίτι του © Alpha

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνήθηκε να μιλήσει σε δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν στο Μεξικό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», εθεάθη έξω από το σπίτι αλλά αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στον δημοσιογράφο του Alpha παρά τις ερωτήσεις που πρόλαβε να του κάνει, πριν εκείνος μπει στην πολυκατοικία και κλείσει πίσω του την πόρτα. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν απάντησε ούτε στο «αν κάποιος από τους συνεργάτες του γνώριζε για τη δράση του», ούτε στο «αν έχει καταλάβει το κακό που έχει προκαλέσει στην κοπέλα».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, που προβλήθηκε στο T-live, o Στάθης Παναγιωτόπουλος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν στις αρχές του Νοεμβρίου με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο.

Παράλληλα, χθες το απόγευμα, φωτογράφος συνέλαβε με τον φακό του τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βγάζει βόλτα τον σκύλο του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση σε δημοσιογράφους

Νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου από οικογενειακή φίλη

Υπενθυμίζεται ότι μια νέα καταγγελία αναμένεται για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία αφορά σε βίντεο και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας που διέρρευσαν από τον παρουσιαστή.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε στον ΑNT1, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του δημοσιογράφου.

Η κοπέλα είναι πολύ νεότερη και σύμφωνα με τον δικηγόρο βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετέχει το νέο θύμα.

«Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και από άλλο πρόσωπο. Εχτές το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είδα μία κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, ενώ υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ