Ελλαδα

Κλείνουν όλοι οι σταθμοί του Μετρό - Τηλεφώνημα για βόμβα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλείνουν όλες οι γραμμές του Μετρό - Τηλεφώνημα για βόμβα
Μετρό © EUROKINNISSI

Κλειστοί όλοι οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα.

Εκκενώνονται και κλείνουν όλοι οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στους σταθμούς Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο. Η εκκένωση των σταθμών του Μετρό έγινε μετά από εντολή της αστυνομίας.

Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ζήτησε και την εκκένωση του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό.

Σημειώνεται ότι υπήρξαν τηλεφωνήματα αγνώστων για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, οι οποίες θα έσκαγαν, η μια πίσω από την άλλη, λίγο μετά τις 3:30 και στις 4:15.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με την άμεση εκκένωση των σταθμών, ενώ πυροτεχνουργοί έσπευσαν στους δυο σταθμούς, με κατάλληλα εκπαιδευμένους σκύλους και κάνουν τις απαραίτητες έρευνες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. Εντός ολίγου αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. 

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για το Μετρό

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ