Ελλαδα

ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λαμίας

Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στα Επείγοντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαμία: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.
Προανάκριση διενεργείται για τον τραγικό θάνατο 14χρονης στο νοσοκομείο Λαμίας | φωτό αρχείου: Eurokinissi

Λαμία: ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης από επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Προανάκριση διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ. με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τον θάνατο της 14χρονης, η οποία χθες Σάββατο άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας από επιπλοκές του κορωνοϊού. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι, που νοσούσε από κορωνοϊό από 29/11, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και στις 5:30 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα Επείγοντα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ