Ελλαδα

Αποφυλακίζεται το 31χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μοντέλο που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα
Το μοντέλο που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα © Eurokinissi

Αποφυλακίζεται το 31χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί με 35 φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα.

Ελεύθερη αφέθηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το 31χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης στην κατοχή της, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, προς την τακτική ανακρίτρια.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα παρέμεινε για τρεις μήνες προφυλακισμένη και έπειτα από αίτημα που κατέθεσε και έγινε δεκτό αναμένεται σήμερα να βρεθεί εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη της.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια  για το 31χρονο μοντέλο

Την απόφαση της διακοπής της προσωρινής της κράτησης, έκανε γνωστή ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας. Η ανακοίνωσή του, έχει ως εξής:

Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κούγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ