Ελλαδα

Ολλανδή δημοσιογράφος: Θα φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο

«Μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel
Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel © Twitter

Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel μετά το γνωστό επεισόδιο στο Μαξίμου.

Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel που έγινε διάσημη μετά το φραστικό επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια συνέντευξη τύπου στο Μαξίμου, όταν με επιθετικό τρόπο ρώτησε τον πρωθυπουργό, γιατί λέει ψέματα ότι η Ελλάδα δεν κάνει επαναπροωθήσεις.

«Φοράω αυτό το καπέλο για δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου εκ των προτέρων. Λαμβάνω μίσος από ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη τη μέρα», τονίζει σε συνέντευξη.

Όπως υποστηρίζει η Beugel, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στα κοινωνικά δίκτυα. Το βράδυ ισχυρίζεται ότι πήγε -φορώντας το καπέλο- να πάρει κάτι στο σούπερ μάρκετ... «Καθώς περπατούσα προς το σπίτι από το κατάστημα, σε έναν σκοτεινό δρόμο, ένας άντρας πέταξε μια πέτρα στο κεφάλι μου. Με αποκάλεσε ''Τουρκάλα πόρνη'' και ''κατάσκοπο της Τουρκίας'' και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έγδαρε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα σπίτι πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών», υποστήριξε.

Η Μπέουχελ αναφέρει επίσης ότι δεν προστατεύεται από τις ελληνικές αρχές, αλλά λαμβάνει υποστήριξη από δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπως το ολλανδικό NVJ. Την Κυριακή, έπειτα από συνομιλία με την Βeugel το σωματείο δημοσιογράφων ήρθε σε επικοινωνία αμέσως με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία.

«Τότε με συμβούλεψαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν. Ήθελα να πετάξω για την Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα για να κανονίσω κάποια διοικητικά ζητήματα, αλλά αυτό μετατέθηκε», υποστήριξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ