Ελλαδα

Χαλάνδρι: Στη φυλακή η 49χρονη εικαστικός - Η απολογία της

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 49χρονη εικαστικός στο Χαλάνδρι κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της. Ισχυρίστηκε ότι δεν έστησε καρτέρι στον 68χρονο πατέρα του παιδιού της.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι την περασμένη Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην απολογία της αρνήθηκε πως έστησε καρτέρι θανάτου στον 68χρονο οφθαλμίατρο.

Ανάμεσά τους είχε προηγηθεί πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους. Στην απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε επίσης ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει η 49χρονη εικαστικός

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σύζυγο του γιατρού η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού, με τις παρενοχλήσεις της οικογένειας να είναι συνεχείς από την εικαστικό, παρόλο που υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα και είχαν προηγηθεί σχετικές δικαστικές αποφάσεις για την επιμέλεια της κόρης.

Η 49χρονη εικαστικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος έχει αποσωληνωθεί μετά από δύο χειρουργεία. Έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη τα τελευταία 24ωρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις