Ελλαδα

Χαλάνδρι: Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού

Σύμφωνα με τη σύζυγο του γιατρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοκάρει η σύζυγος του μεγαλογιατρού – Η εικαστικός είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της
Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι © ΕΡΤ

Tι είπε η σύζυγος του οφθαλμίατρου, η οποία σημείωσε πως υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα.

Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από τη 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, αλλά και υπήρχαν σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε, και σημείωσε πως υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα. «Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε η σύζυγος του γιατρού.

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείο. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπλήρωσε.

«Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη», είπε η ίδια.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη, η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια»

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Χαλάνδρι: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του γιατρού που πυροβολήθηκε

 

Το χρονικό της επίθεσης στον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι

Δράστις και θύμα είχαν σχέση στο παρελθόν και είχαν αποκτήσει μια κόρη εκτός γάμου, η οποία είναι σήμερα 13 ετών.

Την κηδεμονία του παιδιού έχει πάρει ο πατέρας με απόφαση δικαστηρίου. Μεγάλωνε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η δράστις δεν είχε δικαίωμα να το βλέπει. Γείτονες, μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, είπαν ότι η γυναίκα εμφανιζόταν συχνά έξω από το σπίτι και ενοχλούσε την οικογένεια.

Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα εμφανίστηκε την ώρα που ο πατέρας είχε πάρει την κόρη του από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Υπήρξε καβγάς. Η γυναίκα έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Σε δημοσίευμά του το ethnos.gr αναφέρει ότι η 49χρονη γυναίκα, η οποία δηλώνει εικαστικός, ακούγεται μέσα από το περιπολικό να φωνάζει: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ