- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλάνδρι: Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού
Σύμφωνα με τη σύζυγο του γιατρού
Tι είπε η σύζυγος του οφθαλμίατρου, η οποία σημείωσε πως υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα.
Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από τη 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, αλλά και υπήρχαν σχετικές δικαστικές αποφάσεις.
«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε, και σημείωσε πως υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα. «Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε η σύζυγος του γιατρού.
«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείο. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπλήρωσε.
«Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη», είπε η ίδια.
Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη, η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια»
Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.
Το χρονικό της επίθεσης στον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι
Δράστις και θύμα είχαν σχέση στο παρελθόν και είχαν αποκτήσει μια κόρη εκτός γάμου, η οποία είναι σήμερα 13 ετών.
Την κηδεμονία του παιδιού έχει πάρει ο πατέρας με απόφαση δικαστηρίου. Μεγάλωνε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η δράστις δεν είχε δικαίωμα να το βλέπει. Γείτονες, μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, είπαν ότι η γυναίκα εμφανιζόταν συχνά έξω από το σπίτι και ενοχλούσε την οικογένεια.
Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα εμφανίστηκε την ώρα που ο πατέρας είχε πάρει την κόρη του από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Υπήρξε καβγάς. Η γυναίκα έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.
Σε δημοσίευμά του το ethnos.gr αναφέρει ότι η 49χρονη γυναίκα, η οποία δηλώνει εικαστικός, ακούγεται μέσα από το περιπολικό να φωνάζει: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καιρός για αύριο Κυριακή
Στην ευρύτερη περιοχή είχε προηγηθεί βροχόπτωση, ενώ καταγράφηκε και κεραυνική δραστηριότητα
Είχε ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1956 ως θερινό σινεμά
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη 1595
47 νέα κρούσματα σε μια εβδομάδα - 13 θάνατοι στη χώρα
Υψηλές θερμοκρασίες για 6 - 7 ημέρες
Γιατί η νομική παιδεία μας αφορά όλους
Ιδιαίτερα αυξημένη από το πρωί η κίνηση
Έσπευσε σκάφος του Λιμενικού από τη Σκιάθο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Η ανήλικη αγνοείται από τις 16 Αυγούστου
Εκτιμάται πως είχε βλάβη στον πίσω έλικα μετά από σοβαρό περιστατικό στο οποίο είχε εμπλακεί
Προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε ασθενείς που βρίσκονται σε αναμονή μεταμόσχευσης
Το δέμα που μετέφερε περιείχε μεταξύ άλλων 12 κινητά και 21 κάρτες SIM
O πατέρας προχώρησε σε αρπαγή της το βράδυ της 19ης Αυγούστου
Η κίνηση θα παραμείνει αυξημένη και το Σαββατοκύριακο
Τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη Air Tractor απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη και κατευθύνθηκαν προς το νησί
Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μύρινας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.