Ελλαδα

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Τι είπε για την 49χρονη ο δικηγόρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι © EUROKINNISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος - Κρίσιμες οι επόμενες 2-3 μέρες.

Αποσωληνώθηκε μετά από δύο χειρουργεία ο 68χρονος οφθαλμίατρος, που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι. Ο γιατρός έχει επαφή με το περιβάλλον του και η κατάστασή του είναι καλύτερη από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, διάρκειας οκτώ ωρών, στην ουροδόχο κύστη, στο λεπτό έντερο και τον θώρακα.

«Πάει καλύτερα ο γιατρός. Σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε αν ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η εγχείρηση πήγε καλά», ανέφερε μιλώντας στο Open ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Ο κ. Αλεξανδράκης μίλησε και για την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ του θύματος και της 49χρονης, αποκαλύπτοντας πως είχε χάσει και τη δουλειά του λόγω των καυγάδων που είχαν γίνει.

«Είχαμε απηυδήσει με την 49χρονη. Υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα και τα παραβίαζε κάθε μέρα. Πήγαινε στο νοσοκομείο κι έκανε φασαρίες. Και τον σταμάτησαν για 1,5 χρόνο από τη δουλειά του. Ειχε επιτεθεί με κλωτσιές και στη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί. Ήταν χειριστική και πανούργα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πώς γνωρίστηκε ο 68χρονος γιατρός με τη 49χρονη

Η Κλοντιάνα εργαζόταν στο ίδιο κτίριο με τον οφθαλμίατρο. Εκεί γνωρίστηκαν και η σχέση τους κράτησε 6 περίπου μήνες. Του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, καθώς και την αλβανική καταγωγή της, λέγοντάς του ότι καταγόταν από την Ιταλία ενώ είχε κρύψει ακόμα και το πραγματικό της όνομα.

Απέκτησαν ένα κοριτσάκι 12 χρόνων σήμερα, ενώ ο δικαστικός αγώνας κράτησε μία 10ετία. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον γιατρό και βιολογικό πατέρα του παιδιού, αλλά η ίδια δεν μπορούσε να το αποδεχθεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ