Ελλαδα

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια

Ποια λεωφορεία και τρόλεϊ εξυπηρετούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλεκτρικός
Ηλεκτρικός © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού - Ποια λεωφορεία και τρόλεϊ εξυπηρετούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ και μετά το δυστύχημα στο ύψος του σταθμού του Αγιου Νικολάου που σημειώθηκε τα ξημερώματα, η κίνηση στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ομόνοια – Πειραιάς και Α. Πατήσια – Κηφισιά.

Οι επιβάτες μπορούν εξυπηρετηθούν στο τμήμα Α. Πατήσια -Ομόνοια και αντίστροφα από τις λεωφορειακές γραμμές Α8 και Χ7 (έκτακτη), καθώς και από τις γραμμές τρόλεϊ 3,5 και 7.

Η επιβίβαση στις παραπάνω γραμμές γίνεται στη στάση «Αλυσίδα», έξω από το σταθμό της Γραμμής 1 «Άνω Πατήσια». Στην οδό Αχαρνών η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται από τη λεωφορειακή γραμμή Β9 και τη γραμμή τρόλεϊ 6.

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Το χρονικό

Δυστύχημα έλαβε χώρα νωρίς το πρωί σε συρμό του ΗΣΑΠ με έναν εργοδηγό να τραυματίζεται θανάσιμα.

Ειδικότερα, βλάβη που σημειώθηκε στα φρένα μηχανήματος αυστριακού συνεργείου που εκτελούσε εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών, το ανάγκασε να κινηθεί ανεξέλεγκτα και κατόπιν να συγκρουστεί με άλλο συρμό μεταξύ των σταθμών του Αγίου Νικολάου και της Αττικής.

Όταν αντιλήφθηκαν οι επιβαίνοντες το πρόβλημα αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες και να πηδήξουν στις γραμμές για να σωθούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εξ αυτών. Ο ένας κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αμέσως, η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για το πρόβλημα στον συρμό όταν εκείνος βρισκόταν στον σταθμό του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ