Ελλαδα

Ρόδος: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για ασελγείς πράξεις

Αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξυλοδαρμός
Ξυλοδαρμός © AΡΧΕΙΟΥ/PIXABAY

Ρόδος: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο και νονό της για ασελγείς πράξεις - Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές, αρνείται τις κατηγορίες ο θείος της.

Για ασέλγεια κατήγγειλε μία ανήλικη κοπέλα από τη Ρόδο τον θείο και νονό της, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δικογραφία σχηματίστηκε τον φετινό Αύγουστο έπειτα από κατάθεση του κοριτσιού, ενώ το καταγγελλόμενο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το Πάσχα του 2020, όταν αυτή ήταν 14 ετών.

Ειδικότερα, η ανήλικη υποστήριξε ότι είχε πάει με τους γονείς για τις γιορτές του Πάσχα στο σπίτι του θείου και νονού της σε ακριτικό νησί. Ένα βράδυ πριν την Ανάσταση, η κοπέλα βρισκόταν στο δωμάτιο του θείου της και έβλεπε ταινίες στον υπολογιστή του, μαζί με τον 14χρονο ξάδερφό της, γιο της αδερφής του πατέρα της. Μετά το τέλος της πρώτης ταινίας, ο θείος της πρότεινε να βάλουν και δεύτερη. Όπως καταγγέλλει η 15χρονη σήμερα κοπέλα, στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο ξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα.

Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευσε στο στήθος. Του είπε «τι κάνεις, πας καλά», εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε από το δωμάτιο.

Από την πλευρά του, ο θείος αρνείται τις καταγγελίες, σημειώνοντας ότι την επίμαχη ημέρα ήταν στο σπίτι ο ίδιος, ο αδελφός του, η σύζυγός του, η αδελφή του και τα τέσσερα παιδιά τους (δύο μωρά).

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι μοιραζόταν το ίδιο υπνοδωμάτιο με τον ανιψιό του και το βράδυ είχε πάει στο υπνοδωμάτιο η καταγγέλλουσα, γιατί ήθελε να δει ταινία στην οθόνη του υπολογιστή του καθώς είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν κουρασμένος, αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι και ξύπνησε όταν σηκώθηκε η μικρή για να φύγει από το δωμάτιο, η οποία του «ψιθύρισε» κάτι, αλλά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε τον ύπνο του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY