Ελλαδα

Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία για την 49χρονη εικαστικό

«Το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί», φώναζε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός
Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η 49χρονη εικαστικός © EUROKINNISSI/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κλοντιάνα Τσέλο: Νέα προθεσμία έλαβε η 49χρονη εικαστικός - Ούτε σήμερα είχε δικηγόρο να την εκπροσωπεί.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, 16 Νοεμβρίου, έλαβε από την 11η τακτική ανακρίτρια η 49χρονη που πυροβόλησε, τραυματίζοντας σοβαρά, τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Η κατηγορούμενη, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, ούτε σήμερα είχε δικηγόρο να την εκπροσωπεί, όπως και κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή, και εν συνεχεία ενώπιον της σνακρίτριας όπου έλαβε την πρώτη προθεσμία για σήμερα.

Η κατηγορούμενη κατά την αποχώρησή της από τα δικαστήρια φώναξε μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Υπεθυμίζεται ότι η 49χρονη εικαστικός οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Ιωακείμ Κασσωτάκη, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για

  • Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη
  • Παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση
  • Παράνομη οπλοχρησία και
  • Ενδοοικογενειακή απειλή

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) έξω από το σπίτι και το ιατρείο του 68χρονου οφθαλμίατρου στην συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 12 χρόνων.

Μόλις ο γιατρός παρέλαβε την ανήλικη κόρη τους από το σχολείο και την πήγε στο σπίτι, η γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πυροβόλησε με ένα περίστροφο, τουλάχιστον δύο φορές μπροστά στα μάτια του κοριτσιού.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ