- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Άδωνις Γεωργιάδης: Υπό συζήτηση τα rapid test σε σούπερ μάρκετ για ανεμβολίαστους - Αναλυτικά όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Υπό συζήτηση είναι το ενδεχόμενο να φέρουν rapid test οι ανεμβολίαστοι για να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ειδικότερα, ο υπουργός αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, έχει συζητηθεί τόσο στο Μαξίμου όσο και σε συναντήσεις του ίδιου με εκπροσώπους του κλάδου. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την εφαρμογή του μέτρου.
«Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», τόνισε.
Όσο για το «λουκέτο» στην εστίαση στις 16 Νοεμβρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «η εστίαση πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο και έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην εστίαση, τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Ο κ. Καββαθάς (σ.σ. είχε μιλήσει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), θα πρέπει να βάλει στο δημόσιο λόγο του και αυτή την παράμετρο» και πρόσθεσε: «Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 137
«Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» αναφέρει ο Χάρης Δούκας
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Προηγμένοι πύραυλοι και αναβαθμίσεις για τα F-16
Δωρεάν προσχολική αγωγή και φροντίδα για 1.361 οικογένειες
Είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
Η επένδυση περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης και την αναβάθμιση των στάσεων
Αύριο η συνάντηση των υπουργών Πολιτισμού Ελλάδας, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας
Στο 112 θα καλούν οι πολίτες
Εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ με μονωτικά υλικά
Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
Ο τηλεφωνικός αριθμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκτός λειτουργίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.