Ελλαδα

Υπό συζήτηση τα rapid test σε σούπερ μάρκετ για ανεμβολίαστους

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Μάρκετ
Σούπερ Μάρκετ © UNSPLASH

Άδωνις Γεωργιάδης: Υπό συζήτηση τα rapid test σε σούπερ μάρκετ για ανεμβολίαστους - Αναλυτικά όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Υπό συζήτηση είναι το ενδεχόμενο να φέρουν rapid test οι ανεμβολίαστοι για να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, ο υπουργός αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, έχει συζητηθεί τόσο στο Μαξίμου όσο και σε συναντήσεις του ίδιου με εκπροσώπους του κλάδου. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την εφαρμογή του μέτρου.

«Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», τόνισε.

Όσο για το «λουκέτο» στην εστίαση στις 16 Νοεμβρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «η εστίαση πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο και έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην εστίαση, τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Ο κ. Καββαθάς (σ.σ. είχε μιλήσει νωρίτερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), θα πρέπει να βάλει στο δημόσιο λόγο του και αυτή την παράμετρο» και πρόσθεσε: «Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ