- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στην Ελλάδα.
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Σάββατο με την θερμοκρασία να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, κυρίως στα βορειοδυτικά όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 και στην Κρήτη τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στις δυτικές περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ από το απόγευμα.
- Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
- Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 με 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη με ομίχλη κατά τόπους.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 και στην Κρήτη κατά τόπους 27 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα στα βόρεια 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα στα νότια 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
- Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα τοπικά 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
- Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.