Ελλαδα

Ρόδος: Πέθανε ο μικρός Μιχαήλ – Άγγελος

Yποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις σε 1,5 μήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρόδος – Πέθανε ο μικρός Μιχαήλ – Άγγελος
Βρέφος - ΑΡΧΕΙΟ © Pixabay

Ρόδος: Πέθανε ο μικρός Μιχαήλ – Άγγελος - Έπασχε από τετραλογία του Fallot.

Θλίψη στη Ρόδο έχει σκορπίσει ο θάνατος του μικρού Μιχαήλ Άγγελου που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Το μωρό, που έπασχε από τετραλογία του Fallot, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, κι όλο αυτό το διάστημα έδινε τεράστια μάχη στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, ο μόλις 7 μηνών Μιχαήλ Άγγελος, μέσα σε 1,5 μήνα υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Ρόδου που από την αρχή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μπορέσει το παιδί να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Η ομάδα «Ρόδος, Βοηθοί Αγάπης» κινητοποιήθηκε άμεσα στήνοντας 50 κουμπαράδες σε όλο το νησί, καλλιτέχνες της Ρόδου διοργάνωσαν εκδήλωση από την οποία τα έσοδα διατέθηκαν για τη θεραπεία τού μόλις 7 μηνών Μιχαήλ -Άγγελου, ενώ αρκετά χρήματα συγκεντρώθηκαν και στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε η ομάδα παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ