Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 27.10

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα © Eurokinissi

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού λόγω και ακινητοποιημένου φορτηγού νωρίτερα πριν την Λένορμαν. Η ουρά φτάνει στη Γέφυρα Λυκόβρυσης. Αντίστοιχη η κίνηση στην άνοδο από την Λένορμαν έως τον Κόκκινο Μύλο. 

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό και στα δύο ρεύματα από Μεταμόρφωση έως την έξοδο Πεντέλης. Επίσης στις κάθοδους της Λ. Φυλής και της Λ. Δημοκρατίας προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Καθυστερήσεις στην έξοδο της Λ.Αθηνών από Δαφνί και Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην κάθοδο της Λ.Συγγρού στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. 

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από την Λ. Αλίμου έως το Τροκαντερό και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία, στη Μεσογείων, την Λ. Κηφισίας ανά τμήματα και στην κάθοδο της Β.Σοφίας από Χίλτον προς την Πλ. Συντάγματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ