- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τι είπε ο Άκης Τσελέντης για τον νέο σεισμό στην Κρήτη
Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι
Στη μετασεισμική ακολουθία εντάσσεται ο νέος σεισμός στην Κρήτη, μεγέθους 4,5 Ρίχτερ, κοντά στο Αρκαλοχώρι, τόνισε ο Άκης Τσελέντης.
Ο νέος σεισμός στην Κρήτη, μεγέθους 4,5 Ρίχτερ, έγινε αισθητός στο Αρκαλοχώρι και στη γύρω περιοχή. Ο καθηγητής Άκης Τσελέντης, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δόνηση εντάσσεται στη μετασεισμική ακολουθία του ισχυρού σεισμού των 5,8 ρίχτερ στην Κρήτη στις 27 Σεπτεμβρίου 2021.
Σημειώνεται ότι υπήρξε και δεύτερη δόνηση στην ίδια περιοχή. Συγκεκριμένα, ο πρώτος σεισμός σημειώθηκε στις 11.12 το πρωί και ο δεύτερος στις 11.38 με επίκεντρο 3 χλμ ΝΝΔ του Αρκαλοχωρίου.
Ο Άκης Τσελέντης συνέστησε στους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι να είναι ψύχραιμοι αλλά προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί νέος σεισμός στην Κρήτη, στο Αρκαλοχώρι, μεγέθους μέχρι 5 Ρίχτερ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Meteo για την Αττική
Δείτε τον live χάρτη
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.