Ελλαδα

Μπισκότα Squid Game σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» επηρεάζει και τα γλυκά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπισκότα dalgona από το Squid Game σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη
Μπισκότα dalgona από το Squid Game σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη © koreanbapsang

Μπισκότα από τη σειρά Squid Game παρασκευάζει ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες από τα γλυκίσματα dalgona να γίνονται viral.

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα μπισκότα από το Squid Game που παρασκευάζει ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη. Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού», η τηλεοπτική σειρά του Netflix, σαρώνει σε τηλεθέαση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Το Squid Game είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές αυτήν την περίοδο. Η δημοφιλία του είχε θετικό αντίκτυπο σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ιδιοκτήτης του επέλεξε να φτιάξει μπισκότα εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη σειρά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στη βιτρίνα του εν λόγω ζαχαροπλαστείου βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες τα ζαχαρένια μπισκότα «Dalgona», ένα δημοφιλές street food κέρασμα που το πουλούσαν στα σχολεία κατά τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 στη Νότια Κορέα.

Τα συγκεκριμένα μπισκότα προβλήθηκαν στο δεύτερο επεισόδιο του Squid Game, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε με τη βοήθεια βελόνας και με συγκεκριμένες κινήσεις να κόψουν το σχήμα που έτυχαν: Τρίγωνο, κύκλο, αστέρι και ομπρέλα, με σκοπό να σπάσουν το περίγραμμα χωρίς να αλλοιωθεί το εσωτερικό σχέδιο.

Έφτιαξαν μπισκότα Squid Game και «ξεπουλάνε»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ