Πολιτικη & Οικονομια

Τώρα και... «Squid Game» σε κρυπτονόμισμα με άνοδο 2.400%

Ήδη έχει κεφαλαιοποίηση 174 εκατ. δολαρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To «Squid Game» κρυπτονόμισμα με άλμα 2.400% σε μία ημέρα
Crypto © Pixabay

H επίδραση της κορεατικής σειράς Squid Games επεκτείνεται και στο χρηματιστηριακό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για ένα νέο κρυπτονόμισμα, το SQUID.

To Squid Game, το κορεατικό δράμα που έχει ξεπεράσει τις 111 εκατ. προβολές από τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix αποτέλεσε «πηγή» έμπνευσης και για κρυπτονόμισμα.

Ειδικότερα, το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.

Το SQUID διαπραγματεύεται στην τιμή των 2,22 δολαρίων, ενώ μέσα σε 24 ώρες, κατάφερε να καταγράψει «άλμα» 2.400% τις τελευταίες 24 ώρες, με την κεφαλαιοποίησή του στην αγορά να είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί όμως τα κέρδη να είναι ελκυστικά για τους «κυνηγούς» κέρδους, αλλά ακόμη και η CoinMarketCap εξέδωσε μια προειδοποίηση, λέγοντας ότι έχει λάβει «πολλαπλές αναφορές» ότι οι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν αυτό το token στο Pancakeswap, μια δημοφιλής αποκεντρωμένη πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το CNBC δεν είναι σαφές γιατί ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να πωλήσουν τα κέρματά τους, αλλά η Λευκή βίβλος που περιγράφει το κέρμα παρουσιάζει μια τεχνολογία anti-dumping- αθέμιτου ανταγωνισμού- που εμποδίζει τους ανθρώπους να πωλήσουν τα νομίσματά τους εάν δεν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ