Ελλαδα

#με_τον_ταβερνιαρη: Γιατί στοχοποιήθηκε ιδιοκτήτης ταβέρνας

Κύμα συμπαράστασης στο twitter για τον «Ταβερνιάρη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση από ανεμβολίαστους δέχεται ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Πήλιο
Εστίαση (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Επίθεση από ανεμβολίαστους δέχεται ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας -«Ταβερνιάρης» όπως υπογράφει στα social media- γιατί τηρεί τους νόμους.

Επίθεση από ανεμβολίαστους δέχεται ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας -«Ταβερνιάρης» όπως υπογράφει στα social media- γιατί τηρώντας τους νόμους δεν τους επιτρέπει να μπουν σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης ο εν λόγω καταστηματάρχης αποκάλεσε «ψέκια» πελάτες της ταβέρνας που «παραπονέθηκαν γιατί έχει κρύο στον εξωτερικό χώρο».

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Ορτανσίες" στο Κάτω Κατηχώρι Πηλίου ο οποίος αυτοσυστήνεται στο twitter: «Ταβερνιαρης ο παραδοσιακός, με κοιλιά»

«Ονομάζομαι Νικόλας. Ιδιοκτήτης της Ταβέρνας "Ορτανσίες". Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει στοχοποίησή μου από μερίδα ανθρώπων, οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Στην επιχείρησή μου, απ' αρχής λειτουργίας αυτής, προσέχω πάντα να είμαι σύννομος και σύμφωνος με τη νομοθεσία», γράφει ο ίδιος μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε.

Μετά τις σφοδρές επιθέσεις, ο Ταβερνιάρης, προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες και θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ,«αναφορικά με την συκοφάντηση που γίνεται στο όνομα μου και στην επιχείρηση μου». 

Αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ανεξαρτήτως του "ποιος" είναι στην Κυβέρνηση. Στην παρούσα φάση έχω στοχοποιηθεί και ατομικά και ως επιχείρηση με διαφόρους χαρακτηρισμούς αφ’ ενός, και αφ’ εταίρου με "κακές" κριτικές για να με "τιμωρήσουν".

Επειδή ζούμε καιρούς περίεργους , και σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, ακολουθώ ό,τι ακριβώς προβλέπεται από τον Νόμο όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης για την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και προσωπικού, είναι άδικο κατά την ταπεινή μου άποψη, και ειδικά από ανθρώπους που ουδέποτε έχουν επισκεφθεί την επιχείρηση μου να προσπαθούν με μη θεμιτά μέσα να πλήξουν εμένα και αυτή.

Έχω ήδη απευθυνθεί στην ΔΗΕ . και επιφυλάσσομαι για νομικές ενέργειες αναφορικά με την συκοφάντηση που γίνεται στο όνομα μου και στην επιχείρηση μου. Με εκτίμηση».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ