Ελλαδα

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Εύβοια

Δοκιμάζεται το νησί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kατολισθήσεις και πλημμυρισμένους δρόμους αφήνει στο πέρασμά της από την Εύβοια η κακοκαιρία «Αθηνά» - Ο κόσμος καλείται να αποφύγει τις μετακινήσεις.
ΣΦΟΔΡΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ «ΑΘΗΝΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ | ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Kατολισθήσεις και πλημμυρισμένους δρόμους αφήνει στο πέρασμά της από την Εύβοια η κακοκαιρία «Αθηνά» - Ο κόσμος καλείται να αποφύγει τις μετακινήσεις.

Προβλήματα σε περιοχές της Εύβοιας προκάλεσε η κακοκαιρία «Αθηνά», με κατολισθήσεις και πλημμυρισμένους δρόμους, στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν το νησί το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, από τις χαλαζοπτώσεις πλημμύρισαν δρόμοι και φούσκωσαν ρέματα στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε Αχλάδι και Κοτσικιά, ενώ προσωρινά διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί προς την παραλία Κοτσικιάς.

Κατά το ίδιο μέσο, ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, κάλεσε τον κόσμο να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις.

Παράλληλα, μιλώντας στο evima.gr, ο δήμαρχος ανέφερε ότι πλημμύρισαν καλλιέργειες και κόπηκε στα δύο η παραλία των Λουτρών, ενώ έκανε λόγο για κίνδυνο πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας.

Σημειώνεται πως νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Κυριακή και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Κακοκαιρία: Η Εύβοια δοκιμάζεται ξανά – Η Αθηνά έφερε μεγάλες καταστροφές

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ