Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου - Πιθανότητα βροχών στη Νότια Πελοπόννησο.
Βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις, πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στη Νότια Πελοπόννησο, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Πιο αναλυτικά:
Για την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 23 βαθμούς), 10 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 27 βαθμούς), 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και αισθητή ψύχρα το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αισθητή ψύχρα το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.