- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τζανάκης - Κορωνοϊός: «Θα έχουμε 600 με 700 νεκρούς σε έναν μήνα»
Το άνοιγμα των σχολείων οδηγεί σε αύξηση των κρουσμάτων, εκτίμησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.
Ο Νίκος Τζανάκης δήλωσε για τον κορωνοϊό ότι «τις επόμενες 30 ημέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους, το 95% των οποίων ανεμβολίαστοι».
Για την πορεία της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα μίλησε ο Νίκος Τζανάκης. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού θα κυμανθούν μεταξύ 2.000-2.500 έως το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς ανοίγουν τα σχολεία.
Παράλληλα, οι διασωληνωμένοι με Covid-19 στις ΜΕΘ νοσοκομείων ανά την ελληνική επικράτεια θα ξεπεράσουν τους 400.
Επιπλέον, ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα καταγράφονται περισσότεροι από 30 νέοι θάνατοι ασθενών ημερησίως.
«Τις επόμενες 30 ημέρες θα χάσουμε 600-700 ανθρώπους, το 95% των οποίων ανεμβολίαστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σημείωσε ότι αποτελεί εργαλείο Δημόσιας Υγείας, υπογραμμίζοντας πώς «όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.