Ελλαδα

Εύβοια: Φωτιά στην Κάρυστο - Στην περιοχή υπάρχουν σπίτια

Πυροσβέστες έσπευσαν επί τόπου και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβεστικό όχημα σε φωτιά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Κάρυστο στην Εύβοια
Πυροσβεστικό όχημα σε φωτιά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Κάρυστο στην Εύβοια © EUROKINISSI

Στην Κάρυστο, στην Εύβοια, ξέσπασε φωτιά, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο.

Συναγερμός σήμανε στην Εύβοια για τη φωτιά στην Κάρυστο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, λίγο μετά τις 16.30, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έστειλε επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, η πυρκαγιά στην Κάρυστο βρίσκεται σε ύφεση.

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση. Στην περιοχή υπάρχουν σπίτια και πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι. Υπενθυμίζεται ότι στην Εύβοια ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υψηλός σήμερα, σύμφωνα με τον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε εκδηλωθεί μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στα Νέα Στύρα, κατά τη διάρκεια της οποίας εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός, ενώ εστάλη μήνυμα από το 112.

Φωτιά στην Κάρυστο - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Στην Κάρυστο πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στο έδαφος, έχοντας τη συνδρομή από εναέρια μέσα, όπως κάνει γνωστό με μήνυμά της στο Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμει ελικόπτερο, το οποίο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ